Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σεισμοί.

Προορίζεται μία μικρή κάπως ανάρτηση...Οκ ας μπω λίγο στο κλήμα.
Ναι ξέρω γω η αρχική μου πριν απο κάτι μέρες-2,3- άρχησε να μεταμορφώνεται δεν σεισμική σελίδα...Ξέρεις σε περίπτωση μου δεν καταλαβένετε τον σεισμό μπαίνετε facebook και ενημερώνεστε!λοοοοοοοοοοολ.Τραγικό,γίνετε σεισμός και τρέχετε όλοι να γράψετε ''έγινε σεισμος'' σώπα ρε αλήθεια? Δεν περιμέναμε από εσένα μικρό ηλίθιο παιδάκι να μας το πεις...ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ γαμώτη ή το άλλο...''έκανε σεισμό φοβάμαι...θα παιθάνουμε θέλω την μαμά μου'' OMG. πιπίλα,γαλάκι? Θες και facebook ρε γαμημένο 5χρονο που μπαίνεις μόλις γίνεται ο σεισμός...'Εχω φρικάρει πραγματικά.


Ας τους ενημερώσει κάποιος πως στην κρήτη-τουλάχιστον- γίνονται ΚΆΘΕ μέρα σεισμοί.Τώρα σας έπιασε...επειδή έγιναν 5-6 σεισμοί με μεγάλο εστιακό βάθος προβλέπετε το τέλος του κόσμου και ότι θα ανοίξει η γη να μασ καταπιεί.Ναι...ΠΆΡΤΑ.τστστσ!

Και για να σε τρομοκρατήσω γαμημένο 5χρονο οφείλω να σου πω πως το Ηφαίστειο της Σαντορίνης ήταν πάντα ανοιχτό απλά τώρα τα ρίγματα στην θάλασσα έχουν ανοίξει περισσότερο και βγαίνει πολύ περισσότερος αέρας από πριν.Πήγενε τώρα στην μαμά σου και κοιμήσου ανάμεσα στους γονείς σου για να μην φοβάσαι.Θές και facebook σκασμένο.Αι σιχτίρ πια...συνχίστηκα.

Αυτά...Καλό ύπνο αγαπητό 5χρονο.Ι.


2 σχόλια: